Nyt design og ny afsender på opkrævninger fra Vores Administration

Opkrævningerne vil blive sendt direkte fra os, og både afsenderen og fakturaens design er blevet opdateret.

Kasper Frandsen
15/9/2024
Nyheder

Hos Vores Administration har vi gennemført en række forbedringer, som vil gøre det nemmere for jer at modtage, forstå og betale jeres opkrævninger. Fremover vil opkrævninger, der tidligere blev udsendt gennem vores samarbejdspartner FarPay, nu blive håndteret direkte af os. Det betyder, at både afsenderen og fakturaens design vil ændre sig, og vi vil gerne sikre os, at alle føler sig trygge ved denne overgang.

Ny afsender – Hvem sender nu opkrævningen?

En af de vigtigste ændringer er, at I fremover vil modtage jeres opkrævninger fra vores officielle mailadresser: bogholderi@voadm.dk eller adm@voadm.dk. I kan trygt stole på, at disse mails er fra os, Vores Administration. Den gamle afsender, FarPay, vil ikke længere blive brugt, så vær opmærksom på at opdatere eventuelle mailfiltre, hvis I tidligere har benyttet dem.

Det betyder også, at hvis I har spørgsmål til en opkrævning, kan I nu skrive direkte til os på adm@voadm.dk. Når I kontakter os, er det meget vigtigt, at I inkluderer de nødvendige oplysninger, så vi hurtigt kan hjælpe jer med at få afklaret jeres spørgsmål. Sørg derfor altid for at have følgende oplysninger med i jeres henvendelse:

  • Fakturanummeret fra den opkrævning, I skriver om
  • Jeres navn og adresse
  • Navnet på den forening, I har modtaget opkrævningen fra

Ved at inkludere disse oplysninger kan vi hurtigt finde frem til jeres opkrævning i vores system og give jer den bedst mulige hjælp.

Demonstration af hvordan mails med faktura fra Vores Administration kommer til at se ud. Fakturaen vil være vedhæftet som PDF.

Nyt og forbedret fakturalayout – Bedre overblik

Ud over den ændrede afsender har vi også opdateret selve fakturaens design for at gøre den mere brugervenlig. Vi har lyttet til feedback fra jer og har nu gjort det meget tydeligere, hvordan betalingen skal gennemføres. På den opdaterede faktura fremgår det klart, om beløbet vil blive trukket automatisk via Betalingsservice, eller om I selv skal betale manuelt.

For de af jer, der bruger Betalingsservice, vil opkrævningen blive trukket som sædvanligt uden yderligere handling fra jeres side. Hvis I ikke er tilmeldt Betalingsservice, vil fakturaen vise, at betalingen skal gennemføres manuelt. Her er det vigtigt, at I følger de specifikke betalingsinstruktioner nøje for at sikre, at betalingen bliver registreret korrekt.

  • FI-kode: Hvis fakturaen indeholder en FI-kode (et nummer, der begynder med +71), skal denne benyttes ved betaling. Dette sikrer, at betalingen går direkte ind i vores system.
  • Fakturanummer: Hvis betalingen skal ske via bankoverførsel, skal I huske at angive fakturanummeret i referencefeltet. Dette er afgørende for, at vi kan matche betalingen med den korrekte opkrævning.

Manglende brug af den korrekte FI-kode eller fakturanummer kan betyde, at betalingen ikke bliver registreret, hvilket i værste fald kan resultere i, at der bliver sendt en rykker.

På den opdaterede faktura fremgår det klart, om beløbet vil blive trukket automatisk via Betalingsservice, eller om I selv skal betale manuelt.

Vigtigheden af rettidig betaling – Undgå rykkergebyrer

Vi forstår, at det kan være let at glemme en betalingsfrist, men det er vigtigt at betale jeres opkrævninger til tiden for at undgå rykkergebyrer. Hvis vi ikke har modtaget betalingen inden for betalingsfristen, vil der blive igangsat en rykkerproces, som består af følgende trin:

  • Efter 5 dage: I vil modtage en venlig påmindelse via e-mail om den manglende betaling.
  • Efter 10 dage: Hvis betalingen stadig ikke er modtaget, vil vi sende en første rykker med et rykkergebyr på 100 kr.
  • Efter 20 dage: En anden rykker vil blive fremsendt, igen med et gebyr på 100 kr.
  • Efter 30 dage: Tredje og sidste rykker vil blive sendt med endnu et gebyr på 100 kr.

Hvis betalingen ikke er modtaget efter tredje rykker, vil sagen blive sendt videre til inkasso, og der er risiko for, at I kan blive registreret i RKI. Dette er en situation, vi helst vil undgå, så vi opfordrer alle til at betale inden fristen for at undgå ekstra omkostninger og besvær.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål til din opkrævning, kan du kontakte os på adm@voadm.dk. For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, er det vigtigt, at du i din henvendelse medtager følgende oplysninger:

  1. Fakturanummeret fra den opkrævning, du har spørgsmål til. Fakturanummeret finder du typisk øverst på din faktura.
  2. Dit navn og adresse, så vi kan sikre, at vi har de rette oplysninger om dig.
  3. Foreningens navn, så vi kan finde frem til den rigtige opkrævning i vores system. Dette er særligt vigtigt, da vi administrerer opkrævninger for flere forskellige foreninger.

Ved at inkludere disse oplysninger kan vi hurtigt lokalisere din faktura og hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Vi håber, at de nye ændringer vil gøre betalingsprocessen både nemmere og mere overskuelig for jer. Vi har gjort en stor indsats for at sikre, at alle opkrævninger er tydelige og brugervenlige, så I trygt kan modtage og betale dem. Skulle der opstå spørgsmål eller problemer, står vi altid klar til at hjælpe.

kasper@voresadministration.dk