Anita Trosborg tiltræder som ny administrationschef hos Vores Administration

Anita Trosborg tiltræder som ny administrationschef og sætter fokus på at styrke kvaliteten til alle foreninger.

Kasper Frandsen
12/9/2024
Nyheder

Den 16. september tiltræder Anita Trosborg som ny administrationschef hos Vores Administration. Med sin solide erfaring inden for ejendomsadministration og økonomi får hun en central rolle i at lede virksomhedens fortsatte vækst og styrke kvaliteten af de administrationsydelser, der tilbydes foreninger over hele landet.

Fokus på vækst og digitalisering

Anita Trosborgs ansættelse sker som en del af Vores Administrations strategiske satsning på at løfte kvaliteten i en tid med hastig vækst. Virksomheden har i de seneste år oplevet en betydelig udvidelse af sin kundeportefølje og forventer at kunne levere full-service administration til over 10.000 husstande fordelt på mere end 150 foreninger inden udgangen af 2024.

Direktør Kasper Frandsen ser ansættelsen som en vigtig brik i virksomhedens fremtidige udvikling:

"Anita bringer både stor erfaring fra ejendomsbranchen og stærke ledelsesmæssige kompetencer. Hendes indsigt og strategiske tilgang vil være afgørende for, at vi kan fortsætte vores vækst og samtidig sikre, at vi tilbyder administrationsydelser af højeste kvalitet. Hendes forståelse for de komplekse behov, foreningerne har, gør hende til et perfekt match for vores organisation."

En baggrund præget af erfaring og resultater

Anita Trosborg har i over 10 år arbejdet som ejendomsadministrator og har efterfølgende besat flere ledende stillinger som økonomi- og administrationschef i uddannelsessektoren. Hendes brede erfaring gør hende i stand til at forstå både de praktiske og strategiske udfordringer, der følger med ejendomsadministration, og hun vil trække på denne erfaring i sin nye rolle hos Vores Administration.

Anita udtaler om sin nye stilling:

"Jeg glæder mig virkelig til at tage fat og blive en del af Vores Administration. Det er en spændende tid for virksomheden, og jeg ser frem til at være med til at videreudvikle både vores services og vores interne processer. Og så er jeg især glad for at vende tilbage til ejendomsbranchen, som jeg har en stor passion for."

Med Anita Trosborg som ny administrationschef står Vores Administration stærkt rustet til at fortsætte sin vækstrejse og imødekomme de stigende krav fra både foreninger og markedet. Hendes erfaring, faglige indsigt og ledelsesmæssige evner vil være en stor styrke i at sikre, at virksomheden fortsat leverer markedets bedste administrationsydelser.

kasper@voresadministration.dk