Michael Salling indtræder i ejerkredsen og bestyrelsen hos Vores Administration

VA styrker ejerkredsen og bestyrelsen med tilføjelsen af Michael Salling, en markant figur i ejendomsbranchen.

Kasper Frandsen
16/9/2024
Nyheder

Vores Administration styrker nu ejerkredsen og bestyrelsen med tilføjelsen af Michael Salling, en markant figur i den danske ejendomsbranche. Michael Salling er særligt kendt for at have stiftet og drevet Salling Ejendomsadministration, der før et salg til Newsec i 2018 var et af Jyllands største administrationsselskaber. Med hans indtræden markerer Vores Administration endnu et vigtigt skridt i virksomhedens vækststrategi.

Bred erfaring fra ejendomsbranchen

Michael Salling bringer stor erfaring og indsigt til Vores Administration. Med sin baggrund fra Salling Ejendomsadministration, der ved salget til Newsec i 2018 havde 46 medarbejdere, der betjente mere end 500 kunder, har han skabt sig et navn i branchen som en dygtig leder og iværksætter. Salling Ejendomsadministration var kendt for sine langvarige kunderelationer og en arbejdsplads med tilfredse medarbejdere – værdier som matcher Vores Administrations ambitioner om at levere administration af højeste kvalitet.

Efter salget af sin virksomhed har Michael varetaget flere bestyrelsesposter, blandt andet i Ejendomsselskaber, Andelshandel.dk, Keyhole og NORDPIL arkitekter. Denne brede erfaring, kombineret med hans dybe kendskab til ejendomsadministration, gør ham til en stærk profil i den fortsatte udvikling af Vores Administration.

En vigtig rolle i fremtiden

Med Michaels indtræden i ejerkredsen og bestyrelsen styrker Vores Administration sin ledelse på et afgørende tidspunkt i virksomhedens udvikling. Michael vil i sin rolle som bestyrelsesmedlem være en værdifuld sparringspartner for direktionen og bidrage til den langsigtede vækststrategi, som allerede er godt i gang.

Direktør Kasper Frandsen ser frem til samarbejdet:

"At få en kapacitet som Michael Salling med i vores ejerkreds og bestyrelse er en stor gevinst for os. Hans erfaring fra ejendomsbranchen, kombineret med hans stærke lederskab og strategiske blik, vil styrke vores evne til at levere stabile og kvalitetsorienterede administrationsydelser, samtidig med at vi vækster. Vi ser ham som en vigtig sparringspartner, der kan hjælpe os med at navigere i de næste faser af vores vækst."

To stærke profiler tilføres Vores Administration

Michael Salling indtræder i bestyrelsen samtidig med, at Anita Trosborg tiltræder som administrationschef. Med tilføjelsen af to så erfarne profiler sikres det, at Vores Administration står stærkt rustet til fremtidige udfordringer og muligheder.

"At få både Michael Salling i bestyrelsen og Anita Trosborg som administrationschef på samme tid er en unik styrkelse af vores ledelsesteam. Deres kombinerede erfaring giver os et solidt fundament for at sikre vores foreninger den bedste service på markedet," tilføjer Kasper Frandsen.

Med dette stærke ledelseshold står Vores Administration klar til at tage de næste skridt mod vækst og kvalitet i ejendomsadministrationen.

kasper@voresadministration.dk