Gratis Bestyrelsesuddannelse: Styrk bestyrelsesarbejdet med Vores Administration

Deltag i vores gratis webinarerer og få styr på bestyrelsesroller, ansvar og regnskab. Åbent for alle.

Kasper Frandsen
1/9/2024
Administration

I takt med at flere og flere foreninger bliver opmærksomme på vigtigheden af et solidt og velfungerende bestyrelsesarbejde, ser vi hos Vores Administration det som vores ansvar at støtte og styrke bestyrelsesmedlemmer over hele landet. Derfor tilbyder vi en række gratis webinarer, som er åbne for alle bestyrelsesmedlemmer – uanset om din forening er administreret af Vores Administration eller ej.

Hvorfor en bestyrelsesuddannelse?

At være medlem af en bestyrelse er en stor ære, men det medfører også betydelige ansvar og pligter. Uanset om du er ny i en bestyrelsesrolle eller har flere års erfaring, er det afgørende at holde sig opdateret med de bedste praksisser og forstå det juridiske og økonomiske ansvar, der følger med. Vores webinarer er designet til at give dig den viden og de værktøjer, du har brug for, så du kan udføre dit bestyrelsesarbejde effektivt og med selvtillid.

Hvad indeholder vores gratis bestyrelsesuddannelse?

Vi har udviklet en serie af fire forskellige webinarer, der hver især dækker centrale aspekter af bestyrelsesarbejde. Hvert webinar varer 45 minutter og er designet til at være både informativt og let forståeligt, så alle kan følge med – uanset erfaring. Her er en oversigt over de fire emner, vi dækker:

  1. Bestyrelsens Roller, Ansvar og Pligter
    • I dette webinar går vi i dybden med, hvad din rolle som bestyrelsesmedlem indebærer. Vi dækker alt fra juridiske ansvar til hvordan du bedst repræsenterer foreningens medlemmer. Dette webinar er især relevant for nye bestyrelsesmedlemmer eller dem, der ønsker en opfriskning.
  2. Sådan Arbejder Vi i Vores Administration
    • Få en forståelse for, hvordan vi arbejder med administrationen af jeres forening. Vi viser, hvordan vores processer og værktøjer kan gøre jeres arbejde lettere og mere effektivt. Selvom dette webinar primært er rettet mod dem, der allerede samarbejder med os, er det også åbent for andre interesserede.
  3. Introduktion til Vores Forening
    • Dette webinar fokuserer på, hvordan du som bestyrelsesmedlem kan følge med i foreningens økonomi og kommunikere med medlemmerne gennem vores platform ‘Vores Forening’. Vi præsenterer de mange muligheder, der er tilgængelige gennem platformen, og hvordan de kan bruges til at forbedre kommunikationen og transparensen i foreningen.
  4. Grundlæggende Regnskabsforståelse
    • Økonomisk indsigt er en af de vigtigste kompetencer for et bestyrelsesmedlem. I dette webinar lærer du, hvordan du læser og forstår et regnskab, samt hvordan du følger med i foreningens økonomirapportering. Dette er især relevant for dem, der ønsker en stærk forståelse af foreningens økonomi.

Hvem kan deltage?

Vores gratis bestyrelsesuddannelse er åben for alle bestyrelsesmedlemmer – både dem fra foreninger, der er administreret af Vores Administration, og dem, der endnu ikke er det. Vi mener, at alle foreninger fortjener en stærk og velforberedt bestyrelse, og vi er her for at hjælpe jer med at opnå det.

Hvordan deltager jeg?

Det er nemt at tilmelde sig vores webinarer. Det eneste, du skal gøre, er at besøge vores tilmeldingsside og vælge de webinarer, der passer dig bedst. Når du har tilmeldt dig, modtager du en kalenderinvitation med et link til Google Meet, hvor webinaret afholdes.

Tilmeld dig her: calendly.com/vores

Hvorfor vælge Vores Administration?

Hos Vores Administration er vi dedikerede til at gøre bestyrelsesarbejdet så let og effektivt som muligt. Med mange års erfaring i foreningsadministration forstår vi de udfordringer, som bestyrelsesmedlemmer står over for. Vores tjenester er designet til at give jer den støtte, I har brug for, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at skabe værdi for jeres forening og dens medlemmer.

Ved at deltage i vores gratis bestyrelsesuddannelse får du ikke blot nyttig viden, men også et indblik i, hvordan vi arbejder og hvad vi kan tilbyde din forening. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores webinarer og støtte dig i dit arbejde som bestyrelsesmedlem.

kasper@voresadministration.dk